vrijdag 23 september 2011

Antelope Canyon


Vandaag naar de Antelope Canyon, dit ligt in het Navajo indian reservation, Dick en Corinne zijn naar de kerk als we terug komen heeft Corinne onze motoren als waslijn gebruikt, onderweg naar Chinle eten we bij indianen kraampjes lans de weg.








Bijschrift toevoegen
























Posted by Picasa

6:07 zonsopgang in de canyon

Vandaag vroeg op voor de zonsopgang in de canyon, de route naar Page is kort, we hebben genoeg tijd om langs de canyon te rijden en wandelen. s'Middags gaan we richting Page, we hebben uitzicht op de Vermilion Cliffs en rijden we naar Marble Canyon, hier is de brug over de Colorado rivier.















































Posted by Picasa

eindelijk naar de Grand Canyon North Rim

Mooie route, koffie gedronken bij een movie museum, de cabins  staan prachtig in het bos. Pech; het regent en onweert, slecht zicht en de trails kun je niet op, mooie zons ondergang


























Posted by Picasa

mooie rit naar Panguitch

Deze morgen begint wat fris maar gaandeweg kan er wat kleding uit, een erg mooie rit met de Brice Canyon als hoogte punt. De dames werden nog getrakteerd op een roos door een Belgische clown, daarna een stevige wandeling. Leuk motel, veel Nederlanders, het dorp en de  winkels bekeken, en gezellig gegeten en gezongen bij Cowboy Smoke House.


















































Posted by Picasa